• Bravčové črevá kalibrované 91,5m - kaliber 36/38

Bravčové črevá kalibrované 91,5m - kaliber 36/38

  • Nič nenahradí chuť vlastnoručne pripravených domácich klobások, či huriek. S bravčovými nasolenými črevami Vám domáce výrobky budú zaručene chutiť. Z 91,5 metrov bravčových čriev (kalib...
  • Zobraziť viac  >

  • Dostupnosť: Skladom
  • 17,60 €

    Bez DPH:14,67 €

Nič nenahradí chuť vlastnoručne pripravených domácich klobások, či huriek. S bravčovými nasolenými črevami Vám domáce výrobky budú zaručene chutiť. Z 91,5 metrov bravčových čriev (kaliber 36/38) je možné vyrobiť približne 55-65 kg výrobkov.

Množstvo: 91,5 m (po intenzívnom namočení)

Kaliber: 36/38

Zloženie: jedlá soľ, črevá

Skladovanie: v soli pri teplote 0-12 ° C

Príprava pred plnením je veľmi jednoduchá:

Črevá najskôr opláchneme od soli v studenej vode.
Následne ich vložíme do vlažnej vody (max. Do 30 ° C) a necháme ich 30 minút úplne ponorené, aby sa roztiahli a dali navliecť na plniacu trubicu či nadstavec.

Je potrebné črevá vypláchnuť aj z vnútornej strany.

Potom ich môžeme začať plniť.


Štítky:

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!