Zloženie: Paprika sladká údená sa používa na ochutenie mäsových jedál – najmä rôznych gulášov, údenín a polievok.
Hmotnosť: 250g
Tip: Pri pražení buďte opatrní, pri vysokej teplote môže zhorknúť.
Alergény: Výrobok môže obsahovať zeler, horčicu, sezam, glutén, sóju, vajcia, mlieko, arašidy, orechy, vlčí bôb.
Recept/použitie: Paprika sa používa ako farbiaca prísada a aj ako korenie. Cibuľovo – paprikový základ používame pri varení gulášu, paprikášu a perkeltov. Dáva farbu zemiakom, rezancom a dusenej zelenine. V našej kuchyni tvorí chuťový základ pomaly varených jedál a polievok. Nájdeme ju v omeletách a jedlách z rýb. Je nezastupiteľná pri výrobe klobás a iných výrobkov z mletého mäsa. Vďaka jej lahodnej chuti a všestrannému použitiu je v kuchyni nenahraditeľná.