• Bravčové črevá kalibrované 91,5m - kaliber 32/34

Nič nenahradí chuť vlastnoručne pripravených domácich klobások. S bravčovými nasolenými črevami Vám domáce klobásy budú zaručene chutiť. Z 91,5 metrov bravčových čriev (kaliber 32/34) je možné vyrobiť približne 45-48 kg výrobkov.

Množstvo: 91,5 m (po intenzívnom namočení)

Kaliber: 32/34

Zloženie: jedlá soľ, črevá

Skladovanie: v soli pri teplote 0-12 ° C

Príprava pred plnením je veľmi jednoduchá:

Črevá najskôr opláchneme od soli v studenej vode.
Následne ich vložíme do vlažnej vody (max. Do 30 ° C) a necháme ich 30 minút úplne ponorené, aby sa roztiahli a dali navliecť na plniacu trubicu či nadstavec.

Je potrebné črevá vypláchnuť aj z vnútornej strany.

Potom ich môžeme začať plniť.

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
               

Bravčové črevá kalibrované 91,5m - kaliber 32/34

  • Kód produktu: 754
  • Dostupnosť: 2-3 Days
  • 18.00€

  • Bez DPH: 15.00€

Štítky: prírodné črevá, črevá, kolbásy, klobása, tlačenka, hurka, párky, mäsaník, saláma, umelé črevá, umelé obaly, kolagénové obaly, zvazok 91, 5m