Nič nenahradí chuť vlastnoručne pripravených domácich klobások. S bravčovými nasolenými črevami Vám domáce klobásy budú zaručene chutiť. Z 91,5 metrov bravčových čriev (kaliber 34/36) je možné vyrobiť približne 48-52 kg výrobkov.
Množstvo: 91,5 m (po intenzívnom namočení)
Kaliber: 34/36
Zloženie: jedlá soľ, črevá
Skladovanie: v soli pri teplote 0-12 ° C
Príprava pred plnením je veľmi jednoduchá:
Črevá najskôr opláchneme od soli v studenej vode.
Následne ich vložíme do vlažnej vody (max. Do 30 ° C) a necháme ich 30 minút úplne ponorené, aby sa roztiahli a dali navliecť na plniacu trubicu či nadstavec.
Je potrebné črevá vypláchnuť aj z vnútornej strany.
Potom ich môžeme začať plniť.
Bravčové črevá kalibrované 91,5m - kaliber 34/36
- Kód produktu: 755
- Dostupnosť: Skladom
-
16.99€
- Bez DPH: 14.16€
Štítky: prírodné črevá, črevá, kolbásy, klobása, tlačenka, hurka, párky, mäsaník, saláma, umelé črevá, umelé obaly, kolagénové obaly, zvazok 91, 5m