• Bravčové črevá kalibrované 91,5m - kaliber 34/36

Bravčové črevá kalibrované 91,5m - kaliber 34/36

  • Nič nenahradí chuť vlastnoručne pripravených domácich klobások. S bravčovými nasolenými črevami Vám domáce klobásy budú zaručene chutiť. Z 91,5 metrov bravčových čriev (kaliber 34/36) je mož...
  • Zobraziť viac  >

  • Dostupnosť: Skladom
  • 16,99 €

    Bez DPH:14,16 €

Nič nenahradí chuť vlastnoručne pripravených domácich klobások. S bravčovými nasolenými črevami Vám domáce klobásy budú zaručene chutiť. Z 91,5 metrov bravčových čriev (kaliber 34/36) je možné vyrobiť približne 48-52 kg výrobkov.

Množstvo: 91,5 m (po intenzívnom namočení)

Kaliber: 34/36

Zloženie: jedlá soľ, črevá

Skladovanie: v soli pri teplote 0-12 ° C

Príprava pred plnením je veľmi jednoduchá:

Črevá najskôr opláchneme od soli v studenej vode.
Následne ich vložíme do vlažnej vody (max. Do 30 ° C) a necháme ich 30 minút úplne ponorené, aby sa roztiahli a dali navliecť na plniacu trubicu či nadstavec.

Je potrebné črevá vypláchnuť aj z vnútornej strany.

Potom ich môžeme začať plniť.


Štítky:

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!