• Hovädzí denník - "Pumpeľ"

Hovädzí denník - "Pumpeľ"

  • Alternatíva bravčového žalúdka na výrobu tlačenky alebo iných domácich výrobkov Množstvo: 1ks Dĺžka približne 1m Zloženie: jedlá soľ, črevá Skladovanie: v soli pri teplote 0-12 °...
  • Zobraziť viac  >

  • Dostupnosť: Skladom
  • 2,50 €

    Bez DPH:2,08 €

Alternatíva bravčového žalúdka na výrobu tlačenky alebo iných domácich výrobkov

Množstvo: 1ks

Dĺžka približne 1m

Zloženie: jedlá soľ, črevá

Skladovanie: v soli pri teplote 0-12 ° C

Príprava pred plnením je veľmi jednoduchá:

Črevá najskôr opláchneme od soli v studenej vode.
Následne ich vložíme do vlažnej vody (max. Do 30 ° C) a necháme ich 30 minút úplne ponorené, aby sa roztiahli a dali navliecť na plniacu trubicu či nadstavec.

Je potrebné črevá vypláchnuť aj z vnútornej strany.

Potom ich môžeme začať plniť.


Štítky:

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!